ارزش غذایی زعفران:Nutritional value of saffron

ارزش غذایی زعفران:Nutritional value of saffron

اگر شما 100 گرم زعفران را در شکل اولیه خود داشته باشید این میزان حاوی 310 کیلو کالری، 65.37 گرم کربوهیدرات، 0 میکروگرم کلسترول، 5.85 گرم چربی و 11.43 گرم پروتئین دارد.

وقتی که نوبت به مواد معدنی می رسد، همین 100 گرم ادویه زعفران حاوی 111 میکروگرم کلسیم، 0.328 میکروگرم مس، 10.10 میکروگرم آهن، 264 میکروگرم منیزیم و 28 میکروگرم منگنز است.

همچنین حاوی مقداری ویتامین از جمله فولات، نیاسین، پایریدوکسین، ریبوفلاوین، ویتامین A و ویتامین C است.
If you have 100 grams of saffron in its original form, it contains 310 kcal, 65.37 grams of carbohydrates, 0 micrograms of cholesterol, 5.85 grams of fat and 11.43 grams of protein.

When it comes to minerals, the same 100 grams of saffron spice contains 111 micrograms of calcium, 0.328 micrograms of copper, 10.10 micrograms of iron, 264 micrograms of magnesium and 28 micrograms of manganese.

It also contains some vitamins including folate, niacin, pyridoxine, riboflavin, vitamin A and vitamin C.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *